Ocularia

Több mint 15 éve forgalmazunk kontaktlencséket és biztosítunk műszaki támogatást a kontaktlencse-illesztésben, az ortokeratológia területén pedig 90%-os piaci részesedéssel rendelkezünk, és célunk, hogy megbízható partner legyünk a rövidlátás kezelésében, valamint a professzionális képzések biztosításában.

Ezért új márkával, az OCULARIA-val, és új elkötelezettséggel indulunk útnak: az orvosi kontaktológiai termékek és szolgáltatások teljes skálájával optimális megoldásokat kínálunk a rövidlátás kezelésére (a gyermekek rövidlátásának megelőzésére és lassítására), valamint az összes speciális fénytörési hiba (keratoconus, szabálytalan szaruhártya stb.) korrigálására szolgáló termékeket.

 
 
1 Tekintsd meg az Ocularia szakértő partnereinek listáját, és találd meg a hozzád legközelebbi vagy számodra legmegfelelőbb orvost.
 
2 Az Ocularia szakértője átfogó vizsgálatot végez, hogy meghatározza a számodra legjobb kontaktológiai megoldást.
 
3 Az Ocularia műszaki csapatával együtt azonosítjuk, megrendeljük és kialakítjuk a te szemeid számára tökéletes csomagot vagy lencsét.
 
4 Felszabadul a látásod. Szakorvosod folyamatosan figyelemmel kíséri a lencse vagy a kezelés előrehaladását és alkalmazkodását.

Reload

Megpróbáljuk újra csatlakozni a szerverhez...

Újratöltés

Reload

Megpróbáljuk újra csatlakozni a szerverhez...

Újratöltés

Reload

Megpróbáljuk újra csatlakozni a szerverhez...

Újratöltés

Nem tudtuk újra csatlakoztatni a szerverhez. Nyissa meg az Újratöltés gombot. Újratöltés 🗙